Archive Pages Design$type=blogging$meta=hide

.

Promosi Periuk Noxxa: Dapat 2 Free Gifts, Jom Grab!

WOW! BELI PERIUK NOXXA KAMI BAGI 2 FREE GIFTS 🎁 🎁 (SAH 15/7/17-31/8/17 SELAGI STOK MASIH ADA) ...

Promosi Periuk Noxxa: Dapat 2 Free Gifts, Jom Grab!


WOW! BELI PERIUK NOXXA KAMI BAGI 2 FREE GIFTS 🎁 🎁

(SAH 15/7/17-31/8/17 SELAGI STOK MASIH ADA)

Promosi Periuk Noxxa: Dapat 2 Free Gifts, Jom Grab!
Promosi Periuk Noxxa: Dapat 2 Free Gifts, Jom Grab!


🎁 Pisau pemotong sayur dgn cutting board - bentuk macam gunting, satu bilah pisau, satu bilah lg cutting board. Nak potong sayur cuma zasss gunting je, ada spring yg akan tolak semula pisau pada kedudukan terbuka, mmg senang jimat tenaga tgn tu. 
.

Promosi Periuk Noxxa: Dapat 2 Free Gifts, Jom Grab!


🎁 Buku resepi Chef Hanieliza - ada 77 resepi istimewa nasi, sayur, ayam, daging, kuih, bubur dan macam2 lagi. Semuanya diajar guna periuk noxxa. Kalau ada anak dara yg baru nak belajar masak boleh la hadiahkan periuk & buku ni.. mak mak tak perlu la risau, bg chance anak2 belajar masak.. nak lagi best masak sama2 dgn periuk ni, bertambah la kasih sayang keluarga ❤️😍



Periuk Noxxa ni mmg gadget dapur yg sebaguna.  Cuma dengan 1 periuk je anda boleh:

1. Memasak dlm mode HIGH PRESSURE - masakan seperti daging, ayam, ikan dan apa sahaja yg keras keras jadi cepat siap, rasa dan aroma lg umphhh sebab ia terperangkap dalam periuk yg kedap udara.

2. Masak dalam mode LOW PRESSURE - lebih kurang sama macam fungsi high pressure, cuma tekanan rendah sikit. Sesuai utk jenis makanan yg lembut supaya ia kekal bentuknya. Contohnya sayuran spt buah tomato, labu air, petola, bendi.. kalau lembik sgt x sedap mkn pulak kan..

3. Masak dalam mode STEAM - apa shj yg biasa steam atas dapur boleh buat dlm periuk noxxa. Stim ikan, kek, sayur, dll. 

4. Menggoreng & tumis dgn mode STIR FRY - dapur xda gas?? Jgn risau periuk noxxa pun boleh menggoreng.

5. Nak buat sup api perlahan? Ok jangan risau, boleh gunakan mode SLOW COOK. Haba yang dihasilkan 1/3-1/2 daripada biasa, sesuai utk hidangan yg sensitif haba seperti akar kayu atau herba.

6. DELAY TIMER pun ada taw, sangat membantu utk perap bahan beberapa jam sebelum memasak. Bagus ada fungsi ni terutamanya dalam penyediaan sahur dalam bulan puasa.



Jom apa tunggu lagi.. grab offer ni sebelum tarikh tamat... setahun sekali je offer hebat cmni. 

Ada periuk noxxa, memasak jadi lebih seronok...


Free gift pisau boleh cepatkan kerja2 memotong bawang dan sayuran..

Free gift buku resepi pulak boleh bg idea dan ajar cara memasak dgn betul gunakan periuk noxxa..

Siap yang rajin dia yang enjoy!


GRAB SEKARANG!

Free pisau + cutting board dari amway
15/07/2017 - 31/08/2017
(SELAGI STOK MASIH ADA)


❤️Direct Wasap sekarang! Klik link ini:




COMMENTS

Name

aglio olio air fryer xl ayam panggang ayam penyet ayam telur masin bawa bekal makanan bil api periuk noxxa bil elektrik periuk noxxa bubur ayam bubur pedas buku resepi buku resepi noxxa cara buat popcorn cara guna periuk noxxa cara jimat wang cara membuat popcorn daging black pepper daging masak lada hitam fungsi delay timer Gadget garrett popcorn how to make popcorn ikan kembung ikan masak kicap ikan sardin iron philips iron tekanan philips kek kek marble ketam masak cili ketupat segera kos periuk noxxa laksa utara lokasi kedai amway malaysia maggi kari masak 3 rasa masak black pepper masak nasi beras masak tiga rasa mee segera mushroom soup homemade nandos nasi dagang nasi impit noxxa noxxa electric multifunction pressure cooker Noxxa Pressure Cooker noxxa pressure cooker review paras air beras percuma periuk ajaib noxxa Periuk Noxxa periuk noxxa percuma periuk noxxa rosak periuk tekanan noxxa popcorn popcorn time potato wedges pressure cooker noxxa pulut kuning puri tomato rendang masak hijau repair periuk noxxa resepi resepi air fryer resepi ayam resepi ayam penyet resepi bubur resepi daging resepi ikan resepi ikan berlada resepi ikan sardin resepi ikan siakap resepi kek resepi kek marble resepi kentang resepi ketam resepi laksa resepi masak kicap resepi masak udang resepi masakan udang resepi mee resepi mushroom soup resepi nasi resepi nasi dagang noxxa Resepi Noxxa Resepi Periuk Noxxa resepi pizza resepi pop corn resepi popcorn resepi pulut resepi pulut kuning resepi rendang resepi rendang ayam resepi sos resepi spaghetti resepi sup resepi tauhu resepi tauhu berlauk resepi udang resepi western seafood aglio olio setting periuk noxxa siakap tiga rasa Soalan Noxxa sos peri peri spaghetti blackpepper spaghetti carbonara sup cendawan tauhu berlauk Tips tomato tomato puree wedges kentang
false
ltr
item
Resepi Periuk Noxxa: Promosi Periuk Noxxa: Dapat 2 Free Gifts, Jom Grab!
Promosi Periuk Noxxa: Dapat 2 Free Gifts, Jom Grab!
https://2.bp.blogspot.com/-jsaA8pbWNkE/WW7XqzwW4tI/AAAAAAAABGc/87iP_mGkYnMdkNV6HTkcWKEEFj488EVgACK4BGAYYCw/s400/IMG_3034-795137.jpg
https://2.bp.blogspot.com/-jsaA8pbWNkE/WW7XqzwW4tI/AAAAAAAABGc/87iP_mGkYnMdkNV6HTkcWKEEFj488EVgACK4BGAYYCw/s72-c/IMG_3034-795137.jpg
Resepi Periuk Noxxa
http://periuknoxxa.blogspot.com/2017/07/promosi-periuk-noxxa-dapat-2-free-gifts.html
http://periuknoxxa.blogspot.com/
http://periuknoxxa.blogspot.com/
http://periuknoxxa.blogspot.com/2017/07/promosi-periuk-noxxa-dapat-2-free-gifts.html
true
4088582426114235242
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago