Archive Pages Design$type=blogging$meta=hide

.

Periuk Noxxa Model Baru 2019 Lebih Power!

Inilah dia rupa periuk noxxa model baru keluaran 2019! Model yang asal pun dah macam macam boleh buat, model baru ni sudah pasti lebih ...


Inilah dia rupa periuk noxxa model baru keluaran 2019!

Model yang asal pun dah macam macam boleh buat, model baru ni sudah pasti lebih canggih dan lebih mudah cara penggunaanya.

Banyak naik taraf yang dapat kami perhatikan dari gambar. Antara yang ketara adalah panel hadapan yang lebih besar dengan paparan skrin LED.

Kemasan button warna silver  steel buatkan periuk noxxa model baru ini lebih menonjol dan elegan berbanding model asal sebelum ini.

Masih belum dapat dipastikan lagi apakah fungsi setiap button pada panel hadapan, tapi yang pasti fungsi utama yang paling power dan disukai ramai, iaitu HIGH PRESSURE, STIR FRY masih kekal dalam model terbaru ini.

Kami membuat andaian mungkin keluaran baru ini akan ada button short cut seperti menu nasi, daging, ikan yang sudah preset masa memasaknya. Tak seperti model sebelum ni, pengguna perlu masukan sendiri berapa tempoh masakan. Ada yang terlebih masa, ada juga yang kurang masa. Itulah pengalaman biasa bagi pengguna baru periuk noxxa. Model terbaru ini diharap ada fungsi short cut seperti tu supaya mudah untuk pengguna kali pertama.

Antara perubahan ketara yang boleh diperhatikan adalah penutup periuk. Pada model baru kelihatan penutup direka dengan bentuk separuh bulat yang berkilat di permukaan atasnya. Belum dapat dipastikan adakah ia logam kilat atau kaca. Daripada gambar ia dilihat berkilat singga nampak pantulan pemegang penutup periuk, seolah olah seperti cermin.



Model terbaru periuk noxxa 2019 ini memang sangat misterius, bagi peminat tegar periuk serbaguba ni mesti banyak andaian dan tekaan dibuat berdasarkan gambar. Sehingga hari ini tiada maklumat rasmi yang dikeluarkan oleh pihak Amway tentang ciri terbaru periuk ini. 



Diharap kita sama2 sabar menanti kemunculan periuk idaman ramai, periuk tekanan noxxa yang dijangka bakal dipasaran pada pertengahan Mei 2019 ini. InshaAllah kami akan membuat video unboxing dan pengenalan untuk periuk noxxa model 2019 ini.

Menurut sumber spoiler, Model ini dijangka akan dijual pada harga pasaran RM825.00 berbanding harga model lama iaitu RM814.20. Tak la banyak sangat naik harganya, cuma RM1.80 je. Dan sudha pasti ramai yang memilih untuk beli melalui kutu. Cara paling mudah dan mampu milik. Pengalaman kami sebelum ni pun menunjukan 95% customer suka beli dengan cara kutu.

Terima kasih sudi baca review awal periuk noxxa model baru 2019 ni. Maklumat diatas adalah andaian sahaja berdasarkan photo leak yang kami terima. Memang menujakan utk tunggu model ini keluar dipasaran. Sila follow FB  kami rapat2 kerana kami akan keluarkan video unboxing model terbaru ini, inshaAllah. Semoga semuanya baik dan lancar.

Berminat untuk menjadi yang awal menggunakan periuk noxxa model baru 2019 ni? Jom la sertai kutu yang kami uruskan, setakat ni lebih 500+ perserta kutu yang berjaya miliki periuk noxxa idaman melalui kumpulan kami. Trusted since 2015 👍

Periuk noxxa model baru juga kami buka utk kutu. Untuk info lanjut, jom terus whatsapp kami melalui link ini

> http://wasap.my/601118735142/KUTU_NOXXA2019






COMMENTS

Name

aglio olio air fryer xl ayam panggang ayam penyet ayam telur masin bawa bekal makanan bil api periuk noxxa bil elektrik periuk noxxa bubur ayam bubur pedas buku resepi buku resepi noxxa cara buat popcorn cara guna periuk noxxa cara jimat wang cara membuat popcorn daging black pepper daging masak lada hitam fungsi delay timer Gadget garrett popcorn how to make popcorn ikan kembung ikan masak kicap ikan sardin iron philips iron tekanan philips kek kek marble ketam masak cili ketupat segera kos periuk noxxa laksa utara lokasi kedai amway malaysia maggi kari masak 3 rasa masak black pepper masak nasi beras masak tiga rasa mee segera mushroom soup homemade nandos nasi dagang nasi impit noxxa noxxa electric multifunction pressure cooker Noxxa Pressure Cooker noxxa pressure cooker review paras air beras percuma periuk ajaib noxxa Periuk Noxxa periuk noxxa percuma periuk noxxa rosak periuk tekanan noxxa popcorn popcorn time potato wedges pressure cooker noxxa pulut kuning puri tomato rendang masak hijau repair periuk noxxa resepi resepi air fryer resepi ayam resepi ayam penyet resepi bubur resepi daging resepi ikan resepi ikan berlada resepi ikan sardin resepi ikan siakap resepi kek resepi kek marble resepi kentang resepi ketam resepi laksa resepi masak kicap resepi masak udang resepi masakan udang resepi mee resepi mushroom soup resepi nasi resepi nasi dagang noxxa Resepi Noxxa Resepi Periuk Noxxa resepi pizza resepi pop corn resepi popcorn resepi pulut resepi pulut kuning resepi rendang resepi rendang ayam resepi sos resepi spaghetti resepi sup resepi tauhu resepi tauhu berlauk resepi udang resepi western seafood aglio olio setting periuk noxxa siakap tiga rasa Soalan Noxxa sos peri peri spaghetti blackpepper spaghetti carbonara sup cendawan tauhu berlauk Tips tomato tomato puree wedges kentang
false
ltr
item
Resepi Periuk Noxxa: Periuk Noxxa Model Baru 2019 Lebih Power!
Periuk Noxxa Model Baru 2019 Lebih Power!
https://4.bp.blogspot.com/-GlmcGwefdDs/XHyKadq5qJI/AAAAAAAAHQw/_ujcYg6D8AMVyJK8dA00fqRtXfbfFFiegCLcBGAs/s400/7F37441C-080B-449D-9658-A360D7746935.jpeg
https://4.bp.blogspot.com/-GlmcGwefdDs/XHyKadq5qJI/AAAAAAAAHQw/_ujcYg6D8AMVyJK8dA00fqRtXfbfFFiegCLcBGAs/s72-c/7F37441C-080B-449D-9658-A360D7746935.jpeg
Resepi Periuk Noxxa
http://periuknoxxa.blogspot.com/2019/03/periuk-noxxa-medel-baru-2019-lebih-power.html
http://periuknoxxa.blogspot.com/
http://periuknoxxa.blogspot.com/
http://periuknoxxa.blogspot.com/2019/03/periuk-noxxa-medel-baru-2019-lebih-power.html
true
4088582426114235242
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago